RIB Boten

RIB Boten


Novi marine is officieel dealer voor de Zuid-Afrikaanse RIB merken Falcon Inflatables en Gemini Marine Boats voor de Benelux. Novi marine is inmiddels al weer 5 jaar actief in de maritieme branche en is altijd op zoek om de beste prijs-kwaliteit te kunnen leveren. Zodoende zijn de RIBs van deze fabrikanten op ons pad gekomen, omdat ze beiden RIB’s produceren van de hoogste kwaliteit voor scherpere prijzen.

In het ontwikkelde gebied rond de West Kaap worden al sinds de jaren 70 RIB’s van topkwaliteit gebouwd. Door de enorme kustlijn en de ruige zeeën hebben deze Zuid-Afrikaanse producenten veel ervaringen in het bouwen van beproefde RIB boten.

Topkwaliteit RIB boten
Afhankelijk van het type RIB boot is het materiaal voor het doek Orca hypalon of Valmex. Zowel Gemini en Falcon zijn internationaal erkende rib producenten met een kwaliteit.

Waar Europese merken in het verleden hun prijzen steeds hebben verhoogd terwijl de productie werd uitbesteed in lage-lonen landen wat vaak leidde tot mindere kwaliteit, zijn deze Zuid-Afrikaanse merken in staat topkwaliteit te leveren voor scherpere prijzen.

2 jaar garantie 
Omdat de fabrikanten waarvan novi marine dealer is vertrouwen hebben in de hoge kwaliteit van hun producten , wordt er altijd minimaal 2 jaar garantie gegeven op rib boten.  Mocht er onverhoopt iets mis zijn met uw rib, dan lossen wij dit uiteraard netjes voor u op!

RIB boten bij novi marine
Bekijk hieronder het volledige aanbod RIB boten wat door novi marine geleverd kan worden. Vervolgens nodigen wij u graag uit om de boten in Steenbergen te komen bekijken.

RIB boten van absolute topkwaliteit

2 jaar garantie op alle RIB boten

Vlak dekplan voor flexibele opbouw

Exclusief Gemini Marine en Falcon RIBs distributeur voor de Benelux

Essential Marine RIB boten

De modellen van Essential Marine zijn binnenkort op onze website zichtbaar