PEGA Boottrailers

PEGA Boottrailers


PEGA Boottrailers logo

PEGA Boottrailers in Barendrecht produceert en levert al sinds 1955 een enorm assortiment boottrailers. Met inmiddels meer dan 50 jaar ervaring kan gezegd worden dat een gevestigde naam is in deze branche, wat het voor novi marine een logische keuze maakt om met een bedrijf als PEGA samen te werken.

De range bestaat uit diverse lijnen voor trailerbare boten zoals zeilboten (zowel met als zonder kiel, maar ook catamarans en trimarans), motorboten, open speedboten, speedcruisers, sloepen en zelfs kano’s & kajaks.

Daarnaast levert PEGA uiteraard een uitgebreide lijn trailers voor rubberboten en RIBs in alle soorten en maten, zoals kantelbare trailers, enkelassers, tandemassers en zelf tridemassers. Het standaard assortiment bestaat uit trailers tot 3500 kg en tot 875 cm lengte, maar op aanvraag kan een trailer ook volledig op maat gebouwd worden.

Met name de recent geïntroduceerde PEGA V-liner is een perfecte trailer voor RIBs. De trailer is niet kantelbaar, maar daarentegen heeft deze trailer een verlaagd chassis door de dwarsligger in V-vorm. Dit verlaagt het zwaartepunt van het geheel op de weg, waardoor deze een stabielere wegligging heeft. Bovendien is de boot beter toegankelijk vanaf de grond, omdat deze lager is. De PEGA V-Liner is standaard zeer compleet: zo is een boeggeleider standaard gemonteerd. Tot slot is deze serie erg gunstig geprijsd. Kortom redenen genoeg wat de V-liner zo populair maakt en waarom deze trailers de juiste keuze zijn.