Boten

RIB Boten


novi marine importeert en levert rib boten van Falcon Inflatables en van Gemini Marine. Beide merken zijn afkomstig uit Zuid-Afrika. Dit land met haar enorme kustlijn, is een volwassen rib producerend land met een aanzienlijke binnenlandse markt waar al sinds de jaren 70 rubberboten en RIBs geproduceerd worden. Zeker 8 bekende en gerenommeerde RIB merken (waaronder Ballistic & Rib Eye) met jarenlange staat van dienst worden alleen al in de West Kaap rondom Kaapstad ontworpen en gebouwd. Deze boten worden allemaal gebouwd met in het achterhoofd het gegeven dat ze de ruw en ruige Zuid Afrikaanse kustwateren aan moeten kunnen rondom Kaap de Goede Hoop. Bovenstaande is in Europa nauwelijks bekend, maar novi marine brengt hier graag verandering in.
Bekijk hieronder daarom snel het volledige aanbod nieuwe RIB modellen wat door novi marine geleverd kan worden, of klik op de links hieronder om het aanbod alvast per merk te bekijken. Vervolgens nodigen wij u graag uit om de boten in Steenbergen te komen bekijken.

Over RIB boten uit Zuid Afrika

Bent u na het zien van deze modellen RIB boten van Falcon en Gemini geïnteresseerd geraakt in de Zuid Afrikaanse RIB markt en wilt u hier graag meer over weten? Neem dan eens contact op om langs te komen in de showroom. Kunt u niet wachten? Onder de categorie Nieuws & Info op deze website, vindt u meer informatie over de rib boten en de achtergrond van de bedrijven.