Gemini RIBs


Gemini Marine Logo

Gemini RIBs zijn professionele rhib boten die op de eerste plaats gebouwd worden voor de commerciële markt. Gemini RIBs worden met name toegepast als reddingboten, als patrouilleboten voor militaire- & politie doeleinden en als charter RIBs voor bijvoorbeeld crew tendering en rib experiences voor toeristen. Vanuit de vraag van gebruikers van deze professionele RIBs is Gemini op verzoek ook sport ribs en (super) yacht tenders voor de recreatieve markt gaan bouwen.
Gemini RIBs zijn verkrijgbaar als open rib in lengtes van 3,10 tot en met 10,60 meter. Ze zijn standaard geschikt voor één of twee buitenboordmotoren, maar de Gemini 730, 850 en 1060 rib zijn ook verkrijgbaar met één of twee inboard dieselmotoren en stern drive(s).
De Gemini 730, 850 en 1060 RIB zijn sinds 5 jaar ook verkrijgbaar als cabin rib met een open of gesloten stuurhuis en een kleine kajuit ervoor. Deze RIBs zijn bij uitstek geschikt in gebieden waar weersinvloeden en temperatuur een rol spelen voor redding doeleinden, patrouille doeleinden, en voor crew transfer doeleinden voor het snel wisselen van bemanning. Inmiddels zijn er diverse bedrijven en organisaties die naar tevredenheid werken met de Gemini Cabin RIBs.
Met een Gemini rib, bent u verzekerd van de beste kwaliteit die er op deze markt verkrijgbaar is: In Gemini RIBs zit meer dan 35 jaar ervaring verwerkt op het gebied van rib boten bouw en iedere dag wordt er nog volop doorontwikkeld en re-designed.
Wilt u meer weten over Gemini RIBs? Bekijk dan alle beschikbare informatie in de nieuws & info categorie op deze website #Gemini.

Gemini RIB Modellen


Over Gemini RIBs
Gemini RIBs worden sinds 1979 in Kaapstad, Zuid Afrika door Gemini Marine gebouwd.
Sinds 1982 is Gemini Marine leverancier van de Zuid Afrikaanse reddingsmaatschappij, de NSRI (de tegenhanger van de KNRM). De Gemini RIBs trotseren dus al bijna 35 jaar, onder alle weersomstandigheden, de Zuid Afrikaanse kustwateren, rondom de Kaap de Goede Hoop, die als meest gevaarlijk ter wereld bekend staan. Met een Gemini RIB bent u dus verzekerd van een betrouwbare rib! Gemini Marine levert haar boten aan meer dan 45 landen wereldwijd aan redding organisaties, commerciële instellingen en diverse overheden. Alle Gemini RIBs worden onder de strenge ISO 9001 kwaliteitseisen en onder de geldende ISO 6185 eisen gebouwd.
Gemini RIBs kunnen geleverd worden diverse certificaten, zoals ISO 6185, CE, MCA Code, SAMSA, SOLAS, afhankelijk van de toepassing.
Wilt u meer weten over Gemini Marine? Bekijk dan alle beschikbare informatie in de nieuws & info categorie op deze website met #Gemini.