Rib Varen – Een onvergetelijke experience!


Ervaar de sensatie van snelheid op het water wanneer je gaat RIB varen met de snelle RIBs van Novi Marine Charter.

Novi Marine Charter biedt u de mogelijkheid om deel te nemen aan een onvergetelijk RIB varen avontuur samen met uw collega’s, relaties, vrienden of familie. Maak met elkaar een spannende vaartocht op hoge snelheid waar u nadien met veel plezier op terug kijkt.

Even de sleur tussen de meetings onderbreken? Even lekker uitwaaien en het hoofd leegmaken? Ga RIB Varen en onderbreek uw vergadering met een verfrissende RIB Tour.

Zoekt u nog een toevoeging aan uw teambuilding dag? Wilt u uw personeel belonen voor een geleverde prestatie of heeft u een dag met uw zakelijke relaties gepland maar ontbreekt het u nog aan een leuk uitje? Een RIB Experience is een onvergetelijke ervaring.

Heeft u een gepland evenement aan of in de buurt van open water en wilt u deze wat extra cachet geven? Staat er weer die familiedag in de planning en wilt u eens wat anders doen dan de standaard stadswandeling of bowlingavond? Nog op zoek naar een activiteit voor een vrijgezellenparty?

De oplossing op deze vragen is simpel: Ga RIB varen en boek nu een RIB Tour op maat bij Novi Marine Charter en heb de dag van uw leven.

Er zijn tal van mogelijkheden die we u voor kunnen stellen, de zoals een spectaculaire City RIB Tour door of langs een grote stad, een Watersafari RIB Tour waarbij we op zoek gaan naar zeehonden en bruinvissen in bijvoorbeeld de Zeeuwse wateren, of een spetterende RIB Tour naar open zee.

Dit zijn zomaar enkele RIB Experience mogelijkheden die we u kunnen bieden en uiteraard bekijken we graag samen met u de mogelijkheden wanneer u zelf een leuk idee heeft.

Bij Novi Marine Charter kunt u uitsluitend RIB varen met recente, professionele & zeewaardige RIBs die zelfs aan meer dan de laatste eisen op het gebied aan de veiligheid voldoen. Dankzij de bekwame en gekwalificeerde schippers bent u in goede handen. Dankzij de krachtige motoren van maar liefst 300 pk en meer wordt de RIB Tour gegarandeerd geen saai uitje en wordt het een onvergetelijke RIB Experience.

Per RIB mogen maximaal 12 betalende passagiers tegelijkertijd meevaren. Er zijn meerdere RIBs beschikbaar wanneer u met meer dan 12 personen tegelijkertijd wilt varen.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor RIB varen met Novi Marine Charter? Neem dan snel contact op voor een voorstel op basis van uw wensen! Novi Marine Charter kan desgewenst ook uw volledig evenement verzorgen, waar het RIB varen onderdeel van is.

Inzetbaar in heel Nederland & België.

Meerdere RIBs beschikbaar voor groepen.

Tot max 12 passagiers per RIB.

Professionele RIBs met uitsluitend gekwalificeerd personeel

RIB varen referenties


Inmiddels hebben diverse bedrijven en organisaties gebruik gemaakt van de RIB verhuur mogelijkheden bij novi marine. Enkele referenties zijn:

  • Veiligheidsregio Midden West Brabant
  • BV Nimag
  • Volvo Ocean Race
  • Stichting Sailservice
  • Kiwanis Nijmegen
  • Waterpoort Armada
  • Diverse vrijgezellen feesten

Offerte aanvraag RIB varen


Op zoek naar een onvergetelijke experience? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan!