Suzuki Buitenboordmotoren

Suzuki Buitenboordmotoren


Suzuki Marine Logo

RIBs die novi marine levert, worden bij voorkeur uitgerust met een Suzuki buitenboordmotor in de High Performance (40-90 pk), de Top Performance (115-200 pk) of de V6 Ultimate (250-300 pk) range. De buitenboordmotoren van Suzuki onderscheiden zich niet alleen qua kwaliteit van andere aanbieders, ook de gunstige prijs is een belangrijk aspect. Bovendien wordt een Suzuki buitenboordmotor standaard met alle toebehoren geleverd, dus inclusief schakelkast, kabelboom, meter en propellor.

De modellen uit de V6 Ultimate range worden standaard als drive-by-wire uitvoering geleverd, zonder bijkomende kosten. Dankzij het innovatieve Selective Rotation System, kunnen een aantal modellen middels een instelling linksom draaien in plaats rechtsom. Hierdoor kan van iedere motor een linksdraaiende counter rotation motor worden gemaakt, zonder meerprijs!

Suzuki buitenboordmotoren worden in 144 landen wereldwijd verkocht en in Nederland is Suzuki al jarenlang het meest populaire buitenboordmotormerk. Van de zuinig DF40 tot de machtige DF300, Suzuki heeft altijd een buitenboordmotor die op uw wensen aansluit.

Suzuki Marine heeft een enorm aantal innovatieve buitenboordmotoren ontwikkeld, die keer op keer de nieuwe maatstaf vormden op het gebied van zuinigheid, gebruiksgemak en kwaliteit. Sinds 1987 mocht Suzuki zeven Innovation Awards in ontvangst nemen van het Amerikaanse National Marine Manufacturers Association (NMMA) voor haar baanbrekende motoren.