Algemene Voorwaarden


novi marine (onderdeel van F.I.T.C. BV) is lid van de HISWA branchevereniging. Op alle leveringen en diensten zijn daarom de betreffende HISWA voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden bieden u zekerheid als koper. In de verschillende voorwaarden staat duidelijk omschreven wat de rechten en plichten zijn voor u als consument, en voor het watersportbedrijf – het HISWA-lid – waar u zaken mee doet. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan en kunt u zorgeloos varen.

Voordelen van zakendoen met een HISWA-lid:

  • HISWA-leden zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en hebben vakbekwaam personeel in dienst
  • De voorwaarden zijn consumentvriendelijk: ze zijn samen met de ANWB en de Consumentenbond opgesteld.
  • Aan de voorwaarden is een geschillenregeling gekoppeld. Bij een geschil tussen u en een HISWA-lid kunt u terecht bij de onafhankelijke Geschillencommissie Waterrecreatie in Den Haag
  • HISWA Vereniging staat garant voor de nakoming van de uitspraak van de Geschillencommissie

Op alle leveringen en diensten zijn de betreffende HISWA voorwaarden van toepassing, zie hieronder de verschillende voorwaarden. Deze kunt u downloaden door erop te klikken.

  • HISWA ALGEMENE AANNEMINGS-, VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN

Wanneer u twijfelt welke voorwaarden in uw geval van toepassing zijn, dan kunt u hierover uiteraard eventjes contact opnemen.

Bent u geen consument, maar een bedrijf, dan gelden er andere voorwaarden. Welke voorwaarden er in dit geval van toepassing zijn, hangt af van de situatie.

Falcon Boats HISWA lid